FCM U/14-træner tilfreds med syvendeplads

Foto: D' BOLD
Foto: D’ BOLD

I weekenden var FC Midtjylland et af tre danske hold, som deltog i en turnering for U/14. Her fik midtjyderne skrabet en syvendeplads til sig, og det er holdets træner Anders Nim tilfreds med turneringens forløb.

 FC Midtjylland kunne i weekenden ikke gøre FC Nordsjælland kunsten efter ved at spille sig videre fra de afgørende knald eller fald kampe, da holdet deltog i en turnering nede i Madrid hvor flere storhold også deltog. Alligevel ser Anders Nim tilbage på turneringen med oprejst pande.

– Det her stævne var jo ikke bare hvor vi skal ud og opfinde nye ting til vores spil. Det er lidt specielt på den måde, at vi skal ud og måle os med modstanderne og altså ikke afprøve nye ting eller arbejde på nye elementer i vores spillestil. Det var ikke formålet. Men vi ville gerne ud og se hvor dygtige vi er mod de aller-, allerbedste, og for at se om vi kan spille med på det niveau, og det synes jeg vi kunne, fortæller Anders Nim til FCM Klubsamarbejdet og tilføjer:

– Vi slår PSG, og jeg synes vi spiller to rigtig gode kampe mod Real Madrid, først i gruppespillet og til sidst i en placeringskamp, selvom vi taber i begge kampe. Vi var også rigtig godt med mod Chelsea. Og når man sådan ser på niveauet dernede, og at vi godt kunne være med, synes jeg er meget imponerende, forklarer Nim til FCMKlubsamarbejdet.dk.

FC Midtjyllands U/14-hold nåede til kvartfinalen, hvor det blev til et nederlag til Chelsea. FC Nordsjællands U/14-hold endte i øvrigt med at vinde turneringen på imponerende vis.

In this article