Hendriksen om ny kontrakt: Elsker at kunne fortsætte i Brøndby

Torsdag offentliggjorde Brøndby IF, at 16-årige Anton Hendriksen havde underskrevet på en toårig forlængelse af sin kontrakt. Det glæder U/17-anføreren sig over.

Sidste sæson var en ganske særlig en af slagsen for Brøndby IF’s 16-årige forsvarsspiller, Anton Hendriksen. Han fik nemlig debut på U/19-ligaholdet og blev fast inventar på klubbens U/17-ligahold. I denne sæson er han blevet anfører, og har fortsat vist sit talent frem. Udviklingen har været tydelig, og fik store roser fra klubbens A+-træner, Bent Christensen, i forbindelse med den kontraktforlængelse, som blev offentliggjort torsdag. I den forbindelse understregede Christensen, at udviklingen går i den helt rigtige retning.

Det kan Hendriksen sagtens nikke genkende til, og derfor skal det gode arbejde ”bare” fortsætte:

– Jeg føler selv, at jeg er inde i en rigtig god periode i forhold til min udvikling.
– Jeg er i tæt dialog med trænere og ledere, for hele tiden at optimere min udvikling. Så, lige nu handler det for mig om at fortsætte, det jeg gør nu, også lægge mere og mere på efterhånden, fortæller Anton Hendriksen til D’BOLD

Det vigtigste lige nu for Hendriksen og klubben, er at han udvikler sig så meget som muligt. Det har også været omdrejningspunktet i den nye kontrakt:

– Den (kontrakten, red.) handler om, at jeg skal udvikle mig mest muligt, og det snakker vi løbende om i klubben

Om udviklingen bliver så omfattende, at han igen kommer ind omkring klubbens U/19-Ligahold, ved han ikke selv. Men eftersom, det sidste sæson blev til spilletid og regelmæssige træning med de ældre, er det ikke utænkeligt:

– Det er svært at sige hvilket hold, jeg skal spille for. Der er masser af kvalitetsspillere på min position på U/19-Ligaholdet, så umiddelbart hedder det U/17-niveau. Men der vil helt sikkert komme træningspas opad i systemet

Han indrømmer selv, at det ikke kun er Brøndby IF, der har vist interesse for det utvivlsomme talent:

– Det eneste jeg ved af, og som har vi (agenten og Hendriksen selv, red.) har snakket lidt om er fra Tyskland.
– Men siden der ikke er kommet noget konkret tilbud, så er det mig en glæde at blive i Brøndby.

Altså glæder ungdomslandsholdsspilleren sig over at kunne fortsætte i Brøndby, hvor han har været på kontrakt siden sommeren 2015:

– Jeg elsker at kunne fortsætte i Brøndby. Det er en kæmpe klub som er ved at komme tilbage på sporet, og jeg føler virkelig, vi har gang i noget godt på Vestegnen. Så jeg er glad for at kunne underskrive en ny kontrakt med klubben.

Detaljerne om kontrakten vil Anton Hendriksen ikke fortælle meget om, men understreger, at det vigtigste er at få spilletid og at udvikle, hvilket han vil fortsætte med i Brøndby som minimum frem til 2019.

In this article