Jacob Larsen stopper som talentchef i AaB

Efter otte år som talentchef i AaB stopper Jacob Larsen. AaB skal derfor nu ud og finde sig en ny talentchef.

AaB er kendt for sin utrolig gode talentsektor. Den gode talentsektor skyldes delvist otte års hårdt arbejde fra Jacob Larsen. Jacob Larsen har nu valgt at sige op for at “skifte spor”. Han stopper senest ved årsskiftet.

Jacob Larsen udtaler selv til AaBs hjemmeside:

– Jeg har været ekstremt glad for jobbet som talentchef, men jeg har i nogle måneder kunnet mærke, at jeg har brug for nye udfordringer efter otte år i et spændende, men også meget krævende job, og for mig føles tidspunktet for at prøve noget nyt som det rigtige.

I AaBs nuværende trup er 16 spillere, ud af i alt 24, fra klubbens ungdomsafdeling.

AaB har endnu ikke fundet en erstatning for Jacob Larsen.

In this article