Kabongo slog Grønning og co.

Embed from Getty Images

Joel Kabongo var på bænken for Brøndby IF der i Aalborg vandt med 1-0 imod AaB.

Selvom at Joel Kabongo ikke kom på banen i dagens kamp, så kunne han alligevel kalde sig vinder af søndagens sene Alka Superliga-kamp. Sebastian Grønning, 18, og Joakim Mähle, 19, kom begge på banen i anden halvleg, men, i deres forsvar, ikke tids nok til at kunne gøre en forskel.

Brøndby kan takke Kamil Wilczek for en 1-0-sejr i Aalborg, hvor at der var spænding til det sidste. Med 20 minutter tilbage af kampen kom Sebastian Grønning, 18, på banen, og man håbede på at den unge angriber kunne gå på banen og ændre kampen. Men desværre for AaB skulle det ikke gå sådan. Desværre for os, fik Magnus Christensen, 18, heller ikke vist noget af hans talent, da han måtte blive siddende på bænken. Rasmus Thellefsen, 19, kom heller ikke på banen i kampen.

Med sejren er Brøndby ny etter i Alka Superligaen, imens at AaB stadigvæk ligger i sub-toppen af ligaen, men stadig i en position hvor de kan gå ind og true de store hold, hvis de fejler. Nordjyderne er pt. nummer fire i ligaen, tre point efter de to sjællandske storhold, Brøndby IF og FC København, og to point efter rivalerne fra Randers FC.

In this article