Kallesøe: Er blevet bedre med bolden

kallesøe

Mikkel Kallesøe har på det seneste været en fast del af Randers FCs startopstilling til kampene i Superligaen, og den unge kantspiller mener en af forklaringerne skyldes, at han er blevet bedre med bolden.

Lige nu går det meget godt for Randers FC i Superligaen. Samtidig går det rigtig godt for en af klubbens helt unge spillere, Mikkel Kallesøe, der virkelig har grebet chancen som Olafur Kristjansson har givet ham. D’ Bold har talt med det unge stortalent, som sætter et par ord på, hvor han er blevet bedre i spillet.

– Det går utrolig godt både for holdet og for min side af, så det er virkelig dejligt, fortæller Mikkel Kallesøe til D’ Bold, og han tilføjer:

– Jeg er blevet bedre med bolden i mellemrummet på kanten, og det har i hvert fald løftet mit spil, og så arbejder jeg bare hårdt hver gang, så det er nok derfor, at mit niveau er blevet løft.

Selvom Mikkel Kallesøe er inde i en rigtig god udvikling for tiden, så mener han selv, at der stadigvæk er mange ting, som han kan forbedre i sit spil.

– Jeg skal selvfølgelig være bedre til at håndtere bolden, når jeg lige får den med, og så skal jeg være bedre i mine afslutninger, men det tror jeg nok skal komme, men det er det, jeg skal arbejde på.

Den unge Randers-spiller sætter også et par ord på den opbakning, der er til hele klubben i øjeblikket, og det mener det unge stortalent også er med til at forbedre spillet inde på banen.

– Det er selvfølgelig dejligt, at der er masser af folk på stadion, og de synger efter kampen, da vi går ned til dem, så det er fedt at se, og der er god stemning i truppen lige nu. Jeg kan bruge optimismen til noget og hele opbakningen, men jeg skal også prøve at have dårlige tider både for klubben og også for mig selv, det skal jeg også lære at tackle, når det kommer, afslutter Mikkel Kallesøe overfor D’ Bold.

Mikkel Kallesøe kan komme i aktion for Randers igen, når holdet på fredag møder Esbjerg på udebane i Superligaen.

 

In this article