Kallesøe på banen en ny Randers-sejr

Embed from Getty Images

Mikkel Kallesøe, 19, spillede for en gangs skyld ikke en hovedrolle i en Randers-sejr, da de vandt med 2-0 hjemme mod Lyngby BK.

Mikke Kallesøe, 19, har igennem sæsonen vist sig at være ekstra værdifuld for Randers FC, hvor han har imponeret i flere af klubbens kampe. I går aftes var han igen med i Randers-startopstillingen, da holdet vandt med 2-0 imod et uskarpt Lyngby-hold.

Også selvom at Randers FC fik anfører Mads Fenger smidt ud brændte Lyngby stadigvæk et straffespark og en masse andre chancer i nederlaget på 0-2. Man kunne godt have tænkt sig at se 17-årige Jens Odgaard på banen i et håb om et stærkere pres, men David Nielsen tænkte anderledes. Heller ikke 18-årige Alexander Munksgaard kom på banen for det sjællandske hold.

Med nederlaget ligger Lyngby Boldklub nummer otte i Alka Superligaen, imens at Randers FC derimod er at finde på førstepladsen i ligaen – dog har kronjyderne spillet en kamp mere end de forsvarende mestre fra FC København.

In this article