Nelsson: Mere vil have mere

Victor Nelsson var tilfreds med sin egen indsats efter nederlaget til SønderjyskE og har fået blod på tanden efter sin hjemmebanedebut.

Den kun 17-årige midtbanespiller Victor Nelsson fik i weekenden hjemmebanedebut for FC Nordsjælland, da han spillede samtlige 90 minutter i nederlaget til SønderjyskE.

Selvom det blev til en nederlag efter sjællænderne havde været foran 2-0 var han glad på egne vegne efter kampen.

– Det var helt fantastisk (at få hjemmebanedebut og spille 90 minutter, red.). Jeg er virkelig glad for, at Kasper (Hjulmand, red.) og trænerteamet har kigget min vej og givet mig muligheden, siger Victor Nelsson til klubbens egen hjemmeside.

Den unge midtbanemand mener desuden, at han beviste, at han kan være med på Superliga-niveau.

– Jeg synes, jeg spiller en god kamp og viser, at jeg godt kan være med på det her niveau. Det er klart, at det er noget lidt andet at spille 90 minutter, end at komme ind i slutningen af AGF-kampen (han fik de sidste par minutter i sin debut i forrige kamp mod AGF, red.), siger han og fortsætter:

– Mere vil have mere, og jeg kigger fremad. Så mange kampe, og så mange minutter som muligt er selvfølgelig positivt. Jeg vil gøre det svært for Kasper og resten af trænerteamet at vælge sin startellever, slutter han.

Han får mulighed for at få mere spilletid på onsdag, når FC Nordsjælland gæster Horsens.

In this article