Nørrestrand efter andet opgør mod Ungarn: Vi står allerede rigtig stærkt

Frederik Nørrestrand fra Brøndby IF var med i sin anden kamp for et danske landshold, da han sammen med de andre debutanter på U/16-landsholdet slog Ungarn 3-2.

I den uge, som er ved at løbe ud fik 18 unge drenge debut for et af de danske ungdomslandshold. De 18 drenge fik spilletid fordelt ud over to træningskampe mod Ungarn som begge endte i sejr.

Den ene af debutanterne er Frederik Nørrestrand, der til dagligt spiller fodbold på Brøndby IF’s U/17-hold. Han var ganske imponeret over 3-2 sejren over Ungarn i sin anden kamp som landsholdsspiller.

– Jeg synes det er en rigtig fed kamp. Det er anden kamp vi som hold spiller sammen, og jeg føler allerede at vi står rigtig stærkt. Vi har fået to sejre mod et rigtig fint hold, så jeg synes det er en rigtig god start for os, fortæller Nørrestrand til D’ BOLD efter kampen og fortsætter:

– Kampen i dag bliver lidt hektisk, og vi får en lidt svær start. Banen er våd og det blæser en del. Men i forhold til første kamp vi spillede, synes jeg vi gør rigtig mange gode ting, og vi følger hvad vi har fået at vide af træneren.

Det var som før nævnt de første kampe i den røde og hvide landsholdsdragt for de mange unge drenge. Og for Nørrestrand var det rigtig stort at få lov til at bære landstrøjen.

– Det er kæmpe stort. Det er nok noget af det vildeste jeg nogensinde har prøvet. At høre nationalmelodien og stå med nogle af de bedste spillere, det er helt utroligt, siger Nørrestrand.

Og når man spiller for landsholdet vil man nok gerne vise sig fra sin bedste side. Og om Nørrestrand fik gjort det, har han lidt blandede meninger om.

– I dag er jeg ikke helt tilfreds med det selv, men jeg synes jeg kommer med en masse god kommunikation, og får lavet et godt indlæg. Det var ikke det bedste, men det var heller ikke det dårligste, forklarer forsvarsspilleren.

Og der klinger måske en lidt anden lyd over landskamp end U/17-Ligakamp. Men ændringen betyder ikke det store for forsvarsspilleren.

– Det er nogle andre spillere, man er sammen med. Jeg har godt nok to holdkammerater med i dag, men det er nogle andre spillere, som man skal vænne sig til. Men jeg synes vi allerede har lært hinanden godt at kende, og vi står rigtig stærkt, afslutter han.

Det er endnu uvist, hvem der er med i truppen til næste U/16-landskamp, og hvornår den finder sted, men Nørrestrand kan man formentlig få lov at se tilbage på banen for Brøndby, når de den 8. oktober spiller mod Lyngby i U/17 Ligaen.

In this article