Randers Freja til tops i U/19 Ligaen

Sidste sæsons jumbo i U/19 Ligaen topper nu rækken efter sejr over Vejle.

U/19: Randers Freja 2-1 Vejle BK
0-1 Lucas From (27)
1-1 Marius Jacobsen (45)
2-1 Tobias Damsgaard (76)

Uge 37 var en særdeles god uge for Randers Frejas U/19-hold. Onsdag aften kom sæsonens første sejr til kronjyderne, der slog Esbjerg med de overbevisende cifre 3-0. Lørdag var det så opgaven at følge op på midtugens flotte præstation, da Vejle kom på besøg.

Det skulle ikke vise sig at blive en let opgave for Rasmus Bertelsens Randers-mandskab. Vejlenserne havde nemlig allerede voldt store problemer for Lyngby, AaB og FC Nordsjælland tidligere i sæsonen. Dog var Vejle-holdet alvorligt svækket jf. manglen på både topscorer Agon Mucolli og angriberen Sheka Fofana fra Sierra Leone.

Trods de bemærkelsesværdige offensive tab lykkedes det alligevel Vejle at score kampens første mål. Et velspillet angreb efter 27 minutter afsluttede Lucas From ved at sende bolden op i nettaget. 1-0 til gæsterne.

Randers Freja bød sig også til. De største muligheder til kronjyderne blev skabt på dødbolde. Mod slutningen af første halvleg lagde Freja-mandskabet et alvorligt tryk på Vejles felt med tre hjørnespark i træk. De to første blev clearet, men i tredje instans fandt to Randers-stoppere hinanden. Jeppe Olsen serverede bolden ind til Marius Jakobsen, der med sit første sæsonmål kunne udligne til 1-1.

I starten af anden halvleg væltede endnu flere problemer ned over Vejle-mandskabet. Nikolaj Lebæk havde erstattet en skadet Gleb Lubin i pausen, og kort inde i halvlegen måtte også målscorer Lucas From lade sig udskifte pga. en flænge under knæet.

Det lå derfor i luften, at det var Randers, der skulle skabe mulighederne, hvis kampen skulle afgøres. Lidt her og der blev det til, men det var igen et hjørnespark, som skubbede Vejle omkuld. Denne gang var det den stærkt spillende Behrem Rizvic, som fandt anfører Tobias Damsgaard i feltet. Anføreren kronede kronjydernes fighterindsats med målet til 2-1.

Vejle fik en enkelt stor mulighed til Mathias Eriksen i slutfasen. Randers Freja holdt dog stand, og springer dermed op på en foreløbig førsteplads efter fem spillede kampe. Det skal dog nævnes, at flere af de andre hold kun har spillet enten tre eller fire kampe endnu. Vejle ligger med nederlaget nu på en femteplads i rækken med seks point efter fire kampe.

In this article