Randers-træner: Kallesøe bliver bedre og bedre

Cheftræner i Randers FC Olafur Kristjansson er fornøjet over hårdtarbejdende Mikkel Kallesøe. Han mener, han bliver bedre for hver kamp.

19-årige Mikkel Kallesøe har fået et mindre gennembrud i denne sæson, hvor han er blevet fast mand hos Randers FC’s Superliga-mandskab, og har spillet hele otte kampe ud af ti i denne sæson, hvor han er startet inde i de syv af dem.

Kantspilleren, som ikke var med i gårsdagens 2-2-kamp mod FCK grundet sygdom, er ikke kommet sovende til sin succes. Det slår Randers’ islandske cheftræner Olafur Kristjansson fast.

– Han har lyttet og arbejdet hårdt til træning. At arbejde hårdt er ikke alene at løbe stærkt og tage dueller, men det er også at være fokuseret og høre efter og gøre de ting på træningsbanen, som vi ønsker han skal gøre, og møde ind med den indstilling, at han skal forbedre sig hver evig eneste dag, siger Olafur Kristjansson til D’ BOLD og fortsætter:

– Han har været eksemplarisk til træning og også i kampene, hvor jeg synes, han bliver bedre og bedre fra kamp til kamp, siger han.

Mikkel Kallesøe er sandsynligvis tilbage i startelleveren, når Randers søndag tager i mod sølvvinderne fra SønderjyskE. Kampen på BioNutria Park sparkes i gang kl. 14.

In this article