Duelund dobbelt målscorer i FC Midtjylland-sejr

Embed from Getty Images

Mikkel Duelund kom på tavlen to gange i opgøret imod AC Horsens som endte 5-2, i en kamp hvor også Rafael van der Vaart kom på tavlen.

Mikkel Duelund, 19, er langsomt igang med at genopbygge en god form, efter skader har plaget ham over længere tid. Sidste sæson blev mod enden ødelagt af netop en skulderskade, men den unge kantsspiller virker til at have genfundet spilhumøret, hvilket i dag blev omsat til mål.

Det var egentligt AC Horsens som startede bedst, da de både kom foran 1-0 og 2-1 i første halvleg – kun adskilt af Gustav Wikheims udlignende mål – men den hollandske stjerne Rafael van der Vaart udlignede først til 2-2 og derefter vendte han og co. sagerne i anden halvleg.

For i anden halvleg bed ulvene sig vej igennem Horsens-forsvaret og vandt sikkert kampen og anden halvleg. Mikkel Duelund startede nemlig festen på MCH Arena med hans scoring til 3-2, hvorefter at Paul Onuachu gjorde det til 4-2. Slut var det ikke – Mikkel Duelund skulle nemlig på tavlen endnu en gang da han scorede til slutresultatet 5-2.

Med sejren har FC Midtjylland 20 point og overtager dermed tredjepladsen fra Randers FC, der tidligere i dag, søndag, blev sønderknust af SønderjyskE med cifrene 0-4. Andreas Raahauge, 19, og Kristian Riis, 19, så begge med fra bænken af, imens at Rasmus Nissen, 19, startede kampen som sædvanligt.

 

In this article