Superligadebut til Victor Nelsson fra FC Nordsjælland

Den blot 17-årige Victor Nelsson fik superliga debut for FC Nordsjælland i mandagens superliga kamp, som var stod imellem AGF- FCN

I mandagens superliga kamp kom Victor Nelsson på banen i det 87. minut, da han blev skiftet ind på midtbanen istedet for Mathias Jensen. Han kom ind med en god energi, som resulterede i at han erobrede et par bolde på midten. Han havde rimelig mange bold berøringer, til trods for hans korte tid på banen.

Victor Nelsson optræder til dagligt for FCN’s U/19 hold og U/18 landsholdet.

Læs her et længere interview med den unge Nordsjælland spiller.

Den 19-årige venstreback, Andreas Skovgaard, startede inde for FCN, mens at Mathias Rasmussen og Benjamin Lund var på bænken hele kampen også for FCN. Både Mathias Rasmussen og Benjamin Lund er født i 1997.

For AGF sad 19-årige Jens Stage på bænken.

Hør her hvad Victor Nelsson havde at sige om sin debut til FCN TV.

In this article