Tre danske U/14 hold skal i aktion med de helt store

I den kommende weekend skal tre danske U/14 hold deltage i en turnering i Madrid for U/14-mandskaber, og her kan danskerne løbe ind i nogle af de helt store kanoner.

Chelsea, PSG, Real Madrid, Sevilla, Sporting Lisabon og Atlético Madrid. Det er blot nogle af de mandskaber, der i den kommende weekend deltager i ARC Madrid for U/14-hold. Samtidig er der også tre danske mandskaber med i form af FC Midtjylland, Brøndby og FC Nordsjælland.

En af FC Midtjyllands talenttrænere Anders Nim udtaler sig til FCM Klubsamarbejdet om de kommende opgaver, der venter holdet i weekenden.

– Det primære mål er at få noget international erfaring. Det her handler om at blive overmatchet. Vi kommer for at se, hvor vi står henne i forhold til de bedste europæiske klubber, og de vil formentlig være bedre end os, det er vi klar over, fortæller Anders Nim til FCM Klubsamarbejdet og tilføjer:

– Vi forventer, at vi kan spille med, og selvom vi møder Real Madrid eller PSG, så er vores udgangspunkt, at vi vil ud og spille med dem, presse dem og ikke bare overleve. Vi vil ud og spille fodbold med de bedste klubber også for at udvikle holdet, og det tror jeg godt, vi kan klare. Vi har nogle dygtige spillere og spillere med selvtillid, afslutter han.

Kampene spilles fredag og lørdag, mens der spilles de afgørende finaler på søndag.

In this article