U/19 divisionen, runde 3 – Næstved ligger sig i spidsen

Runde tre blev i weekenden afviklet, og her overtog Næstved førstepladsen efter en underholdende runde med mange mål.

Næstved – B.93 4-2
1-0: Sebastian Gaardhøje.
2-0: Sebastian Gaardhøje.
3-0: Sebastian Gaardhøje.
4-0: Johannes Bækkeskov Momme Nielsen.
4-1: William Panduro Zouzou.
4-2: Elon Hismani.

I Næstved tog hjemmeholdet imod B.93, og det skulle vise sig at blive et underholdende opgør. Sebastian Gaardhøje blev den helt store spiller for hjemmeholdet med et hattrick, og det afgjorde reelt set kampen. B.93 kom også på måltavlen to gange ved William Panduro Zouzou og Elon Hismani, men det var ikke nok for gæsterne, for Johannes Bækkeskov Momme Nielsen var også på pletten, og så kunne Næstved tage en 4-2 sejr.

HIK – Hvidvore 2-4
0-1: Marc Rosenmejer Winsløw.
0-2: Marc Rosenmejer Winsløw.
0-3: Anders Vibe Kjøller.
0-4: Marc Rosenmejer Winsløw.
1-4: Julius Dalén Ellegaard.
2-4: Malick Rasmussen.

Da HIK og Hvidovre mødtes var det også et hattrick, der blev afgørende for kampens udfald. Marc Rosenmejer Winsløw fandt således vej til netmaskerne hele tre gange, og faktisk afgjorde gæsterne fra Hvidovre allerede kampen i første halvleg, hvor holdet var foran med 4-1. I slutminutterne af kampen fik HIK reduceret på et mål af Malick Rasmussen. Dermed tog Hvidovre en flot sejr på 4-2 og er stadigvæk med i toppen af divisionen.

FC Roskilde – AC Horsens 3-1
1-0: Simon Ruben Christoffersen.
2-0: Mads Høyer Julø.
3-0: Kenan Aydin.
3-1: Nicolai Møller Dohn.

Roskilde tørnede denne runde sammen med AC Horsens, og selvom hjemmeholdet ikke havde været i kamp ligeså meget som nogle af de andre hold, så skulle hjemmeholdet vise sig at være stærkest. Først i anden halvleg kom der hul på bylden, men så gik det ellers også amok. Således kom Roskilde foran med 3-0 i løbet af ni minutter i midten af anden halvleg, inden AC Horsens fik reduceret til slutresultatet 3-1 til Roskilde. Dermed har Roskilde fortsat maksimum point med to ud af to sejre.

SønderjyskE – HB Køge 1-2
0-1: Ahmed Hassan Ahmed.
1-1: Van Tha Thawng Ni Dum.
1-2: Ahmed Hassan Ahmed.

SønderjyskE og HB Køge slog i denne runde klinger, da holdet mødtes i Haderslev. Det skulle vise sig at blive et meget tæt opgør, hvor Ahmed Hassan Ahmed blev den helt store helt for gæsterne. For med to scoringer sikrede Ahmed Hassan Ahmed nemlig gæsterne en livsvigtig 2-1 sejr i en tæt besat U/19 division, mens Van Tha Thawng Ni Dum nettede for hjemmeholdet, men det var ikke nok, og dermed kunne HB Køge rejse hjem fra Haderslev med en 2-1 sejr i bagagen.

Thisted – AB 2-1
1-0: Martin Krog Nielsen.
1-1: Daniel Warmbach.
2-1: Christian Pragh Jensen.

I Thisted fik hjemmeholdet akkurat hevet en smal 2-1 sejr hjem, da holdet mødte AB. Thisted kom foran efter 52 minutter, da Martin Krog Nielsen var på pletten. Senere skulle gæsterne få udlignet til 1-1 på et mål af Daniel Warmbach. I overtiden dukkede Christian Pragh Jensen gæsterne, da han stod det rette sted og sikrede dermed Thisted en sen sejr, der på sigt kan vise sig at blive afgørende.

FK Viborg og Næsby sad over i denne runde, og med rundens resultater er Næstved i spidsen for U/19 divisionen. I næste runde kan Næstved dog blive overhalet af Roskilde, da holdet sidder over, mens Roskilde har maksimum point efter de første to kampe og kan med en sejr overtage føringen i U/19 divisionen.

In this article