U/16-landsholdet sejrede over Ungarn

U/16-Venskabskamp
Danmark – Ungarn 2-1 (0-0)
56: 1-0 Oliver Tølbøll Rimmen
63: 2-0 Muamer Brajanac
74: 2-1 Tóth Gábor Kristóf

For øjne af 1013 tilskuere i Løgumkloster sejrede de danske U/16-drenge, da de tirsdag eftermiddag fik deres debut i rødt og hvidt. Fra kampens begyndelse var Danmark klart mest på bolden mod de mere defensivt orienterede gæster, der lurede på omstillinger.

Første halvleg bar ikke præg af store chancer, men kørt før pausen var det tæt på dansk scoring, da Christoffer Petersens indlæg fra venstre røg direkte på overliggeren.

Danmark satte sig tungt på endnu spillet fra anden havlegs start og i det 56. og 63. minut gav det pote,
da Oliver Villadsen, som brød igennem i højre side og spillede bolden skråt tilbage til sin navnebror Oliver Tølbøll Rimmen, der sikkert smækkede bolden i rusen. 1- 0 til Danmark. I det 63. minut var det så Muamer Brajanac, som bragte Danmark yderligere i front, da hans flade afslutning gik i kassen til 2-0. Og nu var Danmark for alvor i téten.
De danske drenge fortsatte det fine spil og jagtede endnu en scoring. Ud af ingenting slog ungarene til i den anden ende. En afslutning i feltet blev rettet af, og målmand, Andreas Søndergaard, var chanceløs og reduceringen betød 2-1.

I resten af kampen jagtede Ungarn udligningen, men på trods af et par optræk til farlige situationer, så lykkedes det ikke for Ungarn. Og årgang 2001 fik dermed fortjent en 2-1 sejr i deres første landskamp.

In this article