U/17-landsholdsspiller efter sejr: Jeg gjorde det meget godt

FC Københavns Nikolas Nartey var banens bedste, da Danmarks U/17-landshold i går besejrede Montenegro med 2-0. Efter dommerens sidste fløjt tog D’ BOLD en snak med midtbanetalentet.

Veludviklet teknik, hårde tacklinger og lækre detaljer. Nikolas Nartey viste under kampen mod Montenegro i den grad prøver på sit store talent. Da D’ BOLD efter kampen fortalte den unge FCK-dreng, at man havde kåret ham til kampens spiller, var han da også godt klar over, at han havde leveret en ganske fornuftig præstation:

-Jamen jeg føler også, jeg gjorde det meget godt. Jeg synes, at jeg kommer med nogle gode ting fremad banen. Jeg mangler lidt det sidste, altså at afslutte det, men ellers synes jeg, at jeg gjorde det meget godt, siger Nikolas Nartey til D’ BOLD.

Danmark tog dirigentstokken i begyndelsen af opgøret og slap den på intet tidspunkt. Det er den samme opskrift, man skal bruge, når man torsdag møder Montenegro i endnu en venskabskamp:

-Vi viser, at vi er et bedre hold, og at det er os, der dominerer kampen. Jeg tænker også, at det bliver meget á la det samme på torsdag, at vi skal ud at dominere og skabe chancer, lyder det fra U/17-landsholdsspilleren, som desuden beretter om en god stemning på holdet:

Vi taler godt med hinanden, og sammenholdet er godt.

Efter den flotte præstation er det oplagt at høre Nartey om de danske chancer for at avancere fra EM-kvalifikationspuljen og komme til den egentlige slutrunde:

-Det ved jeg ikke (om chancen for at komme til EM red.) Vi er i en ret stærk gruppe med Holland, Ungarn og Lichtenstein. Holland og Ungarn bliver stærke modstandere, også fordi vi har mødt dem før. Lichtenstein, det er et hold, hvor vi i hvert fald skal have point.

Der venter Danmark et par store kampe mod gode modstandere, men tirsdagens kamp mod Montenegro var også en speciel en af slagsen. Med over 2000 tilskuere på lægterne, høj solskin og en lokal efterskole, som spillede musik og skabte stemning, blev kampen spillet i en fantastisk kulisse:

-Det er virkelig fedt, og det giver lige det ekstra. Man bliver ekstra motiveret.

In this article