U/18-landsholdet fik uafgjort mod Holland ved dansk trænerdebut

De danske spillere, der udgjorde U/18-landsholdet i går, formåede ikke at sejre mod Hollands ditto, i en meget tæt kamp.

Det danske U/18-landshold mødte i går Hollands ditto i en venskabskamp, og her formåede ingen af de to hold at trække det længste strå, idet kampen endte 0-0.

Det, der må siges at være en af de gode faktorer for det danske landshold, er at U/18-spillerne har fået en ny træner ved roret – nemlig Claus Nørgaard, der derved i går fik sin debut som træner for U/18-landsholdet – noget, der, på de sociale medier, blev markeret med hashtagget ‘#CLAUSNØRGAARDEBUT’.

Danmarks startellever:

Billede: DBU - Facebook-siden: 'Landsfodbold, herreungdom', 1. september 2016.
Billede: DBU – Facebook-siden: ‘Landsfodbold, herreungdom’, 1. september 2016.

Kampen forløb meget tæt. I løbet af kampen, var Holland for det meste bag bolden, mens Danmark ihærdigt kæmpede – både offensivt og defensivt. Og allerede i det andet spilleminut, kom danskerne til en tæt chance. Andreas Poulsen lagde bolden ind i hovedet på Jonas Wind, som headede indlægget på stolpen. Og i det 78. minut gentog samme scenarie sig – dog med Marcus Mølvadgaard som headeren. Også denne gang ramte danskerne stolpen, og måtte se chancen gå forbi mål.

I en kamp, hvor Holland havde meget boldbesiddelse, formåede danskerne dog at skabe flere chancer end hollænderne, der dog også var farlige inde omkring det danske mål, flere gange under kampen, ganske som forventet.

De to landshold får mulighed for revanche allerede på søndag klokken 14.00, hvor de mødes igen, i den hollandske by, Gendt.

In this article