U/19 Divisionen, runde 5 – Hvidovre forbliver tophold

skaermbillede-2016-09-20-kl-14-06-58

Efter en tæt runde i U/19 divisionen er Hvidovre fortsat tophold efter endnu en underholdende runde med mange mål.

FC Roskilde – Hvidovre 1-1
1-0: Nicklas Lykke Wæde.
1-1: Jonathan Brockmann Villadsen.

Der var dømt topkamp for alle pengene, da Roskilde hjemme tog imod Hvidovre, og kampen levede da også op til manges forventninger. Hjemmeholdet kom foran efter syv minutter, da Nicklas Lykke Wæde var på pletten. Gæsterne fra Hvidovre fik dog udlignet efter en times spil, da Jonathan Brockmann Villadsen dukkede op og gjorde det til slutresultatet 1-1 efter et meget tæt opgør, hvor begge hold havde chancer til at kunne afgøre kampen til deres fordel. Dermed er begge mandskaber oppe på 10 point, men Hvidovre har en bedre målscore og holder derfor fortsat på førstepladsen, mens Roskilde har en kamp i hånden i forhold til topholdet.

Næstved – AC Horsens 1-0
1-0: Sebastian Gaardhøje.

Med det uafgjorte resultat i Roskilde kunne Næstved med en sejr spille sig op på siden af både FC Roskilde og Hvidovre, og hjemmeholdets modstander var bundholdet fra AC Horsens. Her svigtede Næstved ikke, og Sebastian Gaardhøje beviste endnu engang klassen og afgjorde kampen med et mål midt inde i anden halvleg i en ellers meget jævnbyrdig kamp. Dermed vandt Næstved en smal 1-0 sejr, og rykker derfor op på siden af de to førnævnte hold, mens Horsens stadig er isoleret i bunden efter endnu et nederlag i U/19 divisionen.

FK Viborg – AB 4-0
1-0: Martin Ebbensgaard.
2-0: Martin Ebbensgaard.
3-0: Martin Ebbensgaard.
4-0: Andreas Appel.

FK Viborg havde muligheden for at spille sig tilbage i topstriden med en sejr over AB, og hjemmeholdet skulle vise sig at være det stærkeste hold på dagen. Et hattrick af Martin Ebbensgaard var med til at sikre viborgenserne en komfortabel sejr på 4-0 over et svagt spillende AB-mandskab der var uden chance gennem det meste af kampen. Andreas Appel kom også på måltavlen. Med sejren er FK Viborg oppe på fjerdepladsen med otte point efter de første fem kampe, mens AB må tage sig til takke med en foreløbig 11. plads.

SønderjyskE – B.93
1-0: Mads Olesen.

SønderjyskE kunne med en sejr spille sig væk fra bunden, og det blev et tæt opgør da B.93 gæstede det sønderjyske. Hjemmeholdet trak dog det længste strå efter et mål af Mads Olesen i begyndelsen af kampen. Resten af opgøret blev præget af at være en fysisk kamp, og der blev uddelt intet mindre end fem gule kort i løbet af kampen. SønderjyskE holdt dog føringen hele vejen i mål, og dermed kunne holdet tage en vigtig 1-0 sejr. Med sejren er SønderjyskE på sjettepladsen, mens B.93 indtager placeringen lige over. Begge mandskaber har syv point.

HIK – Næsby 4-1
1-0: Carl Lange.
2-0: Mads Korbo Petersson.
3-0: Malick Rasmussen.
3-1: Rasmus Tukjær Thomsen.
4-1: Julius Dalén Ellegaard.

HIK fik en tiltrængt sejr, da holdet på hjemmebane tog imod Næsby. HIK kom hurtigt foran med både 1-0 og 2-0 på mål af Carl Lange og dernæst Mads Korbo Petersson. Kort før pausen blev det også 3-0 til hjemmeholdet, da Malick Rasmusen dukkede op og udbyggede HIKs føring. I anden halvleg fik gæsterne fra Næsby reduceret ved Rasmus Tukjær Thomsen Selvsamme Rasmus Thomsen blev dog skurken for gæsterne, da han i overtiden fik et direkte rødt kort hvorefter Julius Dalén Ellegaard satte punktum til slutresultatet 4-1 til HIK. Med sejren er HIK på syvendepladsen med seks point, og på pladsen lige under er Næsby placeret med samme antal point i en uhyre tæt række.

B.93 – HB Køge 3-2
1-0: Elon Hismani.
1-1: Peter Nysted Therkildsen.
1-2: Rafael Mortensen.
2-2: Emil Oliver Skovbo Nielsen (selvmål).
3-2: Leonel Dahl.

Inden femte runde blev afviklet manglede B.93 og HB Køge at spille deres kamp fra fjerde runde, og den kamp blev spillet onsdag aften. Her var B.93 på hjemmebane, og hjemmeholdet trak akkurat det længste strå i en meget tæt kamp. B.93 kom foran med 1-0 ved Elon Hismani, men herefter kom gæsterne tilbage i opgøret. Peter Nysted Therhildsen udlignede for gæsterne inden Rafael Mortensen fik gjort det til 2-1 til HB Køge. Til sidst var Emil Oliver Skovbo Nielsen dog uheldig at lave selvmål til stillingen 2-2, og det kom til at koste dyrt for HB Køge, der måtte se sig besejret til aller sidst, da Leonel Dahl afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel. Det hele sluttede med 3-2 til B.93 i en meget tæt kamp.

Med weekenden og midt-ugens resultater er Hvidovre fortsat i spidsen for U/19 divisionen, men holdet er skarpt forfulgt af FC Roskilde og Næstved der begge har ti point ligesom Hvidovre efter de første fem kampe.

 

 

In this article