I weekenden blev sjette runde af U/19 divisionen afviklet, og det er med et nyt tophold i spidsen efter weekendens strabadser.

AB – Næstved 0-3
0-1: Peter Bro Stenbek.
0-2: Johannes Bækkeskov Momme Nielsen.
0-3: Johannes Bækkeskov Momme Nielsen.

Med en sejr kunne Næstved spille sig på førstepladsen, hvis alle resultaterne i divisionen flaskede sig, og gæsterne svigtede ikke. Allerede i første halvleg bragte Næstved sig komfortabelt foran, da Peter Bro Stenbek gjorde det til 1-0 og senere øgede Johannes Bækkeskov Momme Nielsen stillingen. I anden halvleg lukkede selvsamme Johannes Nielsen kampen til slutresultatet 3-0. Dermed er Næstved på førstepladsen i divisionen, mens AB må tage sig til takke med sidstepladsen.

Hvidovre – FK Viborg 1-3
1-0: Marc Rosenmejer Winsløw.
1-1: Alexander Dissing Bøgh.
1-2: Martin Ebbensgaard.
1-3: Alexander Dissing Bøgh.

Et andet hold der kunne spille sig med helt i toppen var FK Viborg, der skulle en tur til Hvidore i et sandt topopgør, og her var viborgenserne stærkest på trods af, at de kom tidligt bagud, da Marc Rosenmejer bragte hjemmeholdet i spidsen. Alexander Dissing blev dog den helt store helt for FK Viborg. Først udlignede han til 1-1, og senere bragte Martin Ebbensgaard gæsterne foran med 2-1. Til sidst lukkede Alexander Dissing kampen til slutresultatet 3-1 til FK Viborg. Dermed er viborgenserne på andenpladsen lige nu, mens Hvidovre er på lige bagved med ti point i en tæt topstrid.

HIK – SønderjyskE 0-2
0-1: Mads Olesen.
0-2: Erik Nissen.

SønderjyskE hænger fortsat på i toppen efter en 2-0 sejr ude over HIK. Det hele startede godt for sønderjyderne, der hurtigt bragte sig foran med 1-0 på et mål af Mads Olesen. I anden halvleg lukkede Erik Nissen kampen til gæsternes fordel, da han bragte SønderjyskE foran med 2-0. Kampen var i øvrigt præget af at være en fysisk en af slagsen og hele fire gule kort plus et enkelt rødt. Dermed er SønderjyskE også oppe på ti point og er placeret på femtepladsen, mens HIK er på ottendepladsen med seks point.

Næsby – Thisted 3-1
1-0: Tobias Larsen.
2-0: Rune Rasmussen.
2-1: Mathias Myrthue.
3-1: Peter Plougmand.

Næsby kunne med en sejr over Thisted også spille sig ind i topstriden i en vanvittigt tæt række, og hjemmeholdet gik ind til opgaven med tro på tingene. Der skulle dog gå over 70 minutter, før vi fik det første mål i kampen. Her bragte Tobias Larsen Næsby foran med 1-0. Senere øgede Rune Rasmussen føringen, inden Mathias Myrthue fik reduceret til 2-1. Det hjalp dog ikke for Thisted, da Peter Plougmand satte punktum og gjorde det til slutresultatet 3-1 til Næsby. Med sejren er Næsby nu oppe på ni point på sjettepladsen, mens Thisted må nøjes med en nuværende 11. plads med blot fire point for fem kampe.

AC Horsens – HB Køge 2-1
0-1: Peter Nysted Therkildsen.
1-1: Mads Bach Sørensen.
2-1: Andreas Bækskov Laursen.

To gyldne minutter i anden halvleg sikrede AC Horsens en livsvigtig sejr i bunden, mens HB Køge er gået helt i stå og har mistet terræn til topholdene. Det startede ellers meget godt for gæsterne, der kom foran efter otte minutters spil ved brænd varme Peter Nysted Therkildsen. Desværre for gæsterne havde hjemmeholdet en gylden periode på et par minutter i anden halvleg. Først udlignede Mads Bach Sørensen og minuttet efter gjorde Andreas Bækskov Laursen det til slutresultatet 2-1. Dermed er Horsens oppe på tiendepladsen og går forbi Thisted og AB i tabellen, mens HB Køge med nederlaget er strøget direkte ind i bundkampen kun med et point mere på kontoen end Horsens.

De mange resultater fra sjetterunde betyder, at vi har et nyt tophold i en uhyggelig tæt U/19 division, der aldrig har været mere intens og spændende, end den er lige nu. Næstved har lagt sig i spidsen skarpt forfulgt af FK Viborg og Hvidovre, mens Roskilde stadigvæk og kan i næste runde med en sejr spille sig op på førstepladsen.