VB U/19 sejrer over FCN og ligger højt i Ligaen

I lørdags slog Vejle Boldklubs U/19 hold FCN’s U/19 hold 3-1, i sæsones trejde kamp, i VB Parken i Vejle, i en flot kulisse med solskin. 

U/19: Vejle B 3-1 FCN                                                                                                                                                                         1-0 Agon Mucolli(19)                                                                                                                                                                           1-1 Jakob Johansson(21)                                                                                                                                                                   2-1 Jes Broby(33)                                                                                                                                                                               3-1 Sebastian Bruhn(88)

Med solskin og godt vejr var der lagt i kakkelovnen til en god kamp og det blev også til fire mål.  Sidste års sølvvindere fra Nordsjælland var på besøg, men Vejle bød dem op til dans i en velspillet kamp.

Det var hjemmeholdet fra vejle der kom bedst fra start. Efter 19 minutters spil trak Agon Mucolli ind i feltet i højre side og snød to FCN-spillere, inden han fladt lagde bolden ind uden chance for målmanden. To minutter senere udlignede Jakob Johansson, da han mødte et fladt indlæg og sparkede bolden i målet.

I det 33. minut scorede Jes Broby for Vejle, der er tidligere FCN spiller, hvor han var kom alene igennem. Gleb Lubin spillede ham fri.

Første halvleg endte 2-1 til Vejle.

Anden halvleg startede meget lige. Der var chancer i begge ender. Mucolli og Sebastian Bruhn var afsted i en omstilling, men FCN defensiven afværgede. Som anden halvleg skred frem og FCN gik efter udligningen og blev mere offensive, skabte de mere plads i deres defensiv. Det udnyttede VB. Indskiftede Nikolaj Lebæk brød en bold på egen banehalvdel og forsøgte at drive bolden frem. Efter en lang dribletur fandt han Sebastian Bruhn, som nemt kunne sende bolden i målet til 3-1.

Kampen endte 3-1 til Vejle Boldklub.

Sejren sendte Vejle op på en anden plads, med 6 point ud af 9 mulige. Vejle kan godt nå førstepladsen da Aab fører med to point og har spillet en kamp mere end Vejle. FC Nordsjælland ligger på ottende pladsen med 3 point ud af 9 mulige.

 

 

In this article