Vejles talenter bænket mod OB

Hverken Christian Kudsk eller Agon Mucolli er at finde i Vejles startopstilling, når man her til aften møder OB i DBU Pokalen.

Der blæser nye vinde over Vejles Nørreskov, og den stolte traditionsklub har over sommeren hentet det ene eksotiske navn efter det andet. Talentudviklingen vægter østjyderne dog stadig højt, og den nye nytilkomne træner, Andreas Alm har ikke været bange for at bringe teenagerne i spil.

Men i aftenens pokalkamp satser den svenske træner på rutinen. Christian Kudsk, som ellers har spillet fem af sæsonens seks kampe og scoret mål, er placeret på bænken, hvor også stortalentet Agon Mucolli sidder.

Mucolli fik i sidste sæson gjort sig bemærket i DBU Pokalen, da han blev skiftet ind i pokalturneringens første runde mod Middelfart. Kampen sluttede uafgjort og skulle afgøres i straffekonkurrence, og her garnede den purunge Agon Mucolli og var således med til at sende Vejle videre til næste runde.

Foruden omtalte Christian Kudsk og Agon Mucolli, er også 97’eren, Oliver Drost på bænken. Drost er over sommeren kommet til Vejle efter at have spillet mere end 50 kampe for B93 i 2. division.

Kampen mod OB finder sted på Vejle Stadion med kampstart klokken 20.15.

In this article