Victor Nelsson får MOTM og 90 minutter i første kamp fra start

FC Nordsjællands højdepunkt efter det skuffende nederlag til SønderjyskE, søndag formiddag, kan meget vel være Victor Nelsson, der fik MOTM-titlen i sin første kamp fra start for klubben.

FC Nordsjælland mødte SønderjyskE søndag formiddag, i en intens kamp, der endte som et 3-2-nederlag på Right to Dream Park. En af kampens højdepunkter for de nordsjællandske fans, der dog måtte rejse skuffende hjem, efter at have smidt en 2-0-føring væk, må være Victor Nelsson.

Spilleren formåede at, på trods nederlaget, vinde titlen som kampens spiller, i sin anden officielle kamp for FC Nordsjællands Superligahold, og i sin første kamp fra start.

Kampen så ellers lys ud for Nordsjællands fans, efter kampen allerede stod 2-0 efter 26 minutter, men SønderjyskEs spil i anden halvleg tog sjællænderne med storm, og mindre end en halv time inde i anden halvleg, stod kampen 2-3, som også blev kampens slutresultat.

Som følge af kampen, ligger Nordsjælland nu på en 12.-plads i ligaen, mens SønderjyskE ligger på 10.-pladsen, med ét point mere end Nordsjælland, der har syv point.

In this article