19-årig HIK topscorer: Har givet tilbage ved at score mål

Andreas Smed har forlænget sin kontrakt med 2. Divisionsklubben HIK med to år

Tirsdag offentliggjorde HIK, at man havde forlænget kontrakten med klubbens egen Andreas Smed, som i denne sæson også er holdets topscorer i 2. Division med fire scoringer. Kontraktforlængelsen falder i en periode, hvor der ellers sjældent er godt nyt for klubbens fans. HIK befinder sig nemlig på den næstsidste plads i 2. Division gruppe 1.
Dog, kun med fem point op til fjerdepladsen og dermed deltagelse i oprykningsspillet.

Det skal dog ikke tage noget fra en flot sæson af den 19-årige Andreas Smed, som ikke overraskende selv er meget glad for kontraktforlængelsen:

– Det var dejligt – specielt fordi det giver noget tryghed i forhold til have en klub at spille i, nu hvor jeg er gået ind i mine seniorår. Og så er det samtidig en klub, hvor jeg føler mig tryg ved at være i, og jeg er meget glad for den tillid, jeg allerede har fået, siger Smed til bold.dk, og fortsætter:

– Tilliden betyder meget. Jeg er startet inde i de seneste par kampe, og jeg har formået at give tilbage ved at score mål, siger han og forklarer, hvorfor det kører så godt lige for tiden.

Smed har været i HIK siden 2013, hvor han kom til fra Vanløse. I den første sæson debuterede han som 17-årig på klubbens seniorhold, hvor han fik tre optrædener. I sidste sæson var den klassiske boksangriber så udlejet til FC Københavns U/19-hold, men vendte altså tilbage til HIK, hvilket glæder klubbens cheftræner:

– Vi var spændte på Andreas, da han vendte tilbage, og vi er begejstrede for, at det er den samme, altid hårdtarbejdende og målscorende angriber, vi har fået hjem igen. Vi forlænger derfor allerede nu kontrakten, så Andreas kan koncentrere sig om sin fortsatte udvikling, forklarer Christian Larsen i en pressemeddelelse

In this article