AGF U/17 hentede smal sejr over Randers

AGF trak sig med en enkelt scoring sejrrigt ud af opgøret mod Randers Freja i U/17 Ligaen.

U/17: AGF 1-0 Randers Freja

1-0: Jacob Trenskow (57′)

AGF skulle lørdag på en overkommelig opgave hjemme på Fredensvang, hvor rivalerne fra Randers Freja ventede. Begge hold havde nok drømt om en bedre sæsonstart, hvor AGF havde skrabet syv point sammen, mens Randers stod endnu værre stillet med kun fire point.

AGF startede med kraftig blæst i ryggen – en kæmpe fordel for hjemmeholdet, der ikke havde de samme problemer som Randers. Randers fik sjældent bolden op på modstanderens banehalvdel, men fik alligevel skabt nogle fine chancer. Det var dog AGF som stod for det meste af underholdningen og burde vel også have været foran ved pausen, men Randers-defensiven modstod det hårde pres fra AGF og vind. Holdene gik til pause med 0-0.

I anden halvleg var det så gæsternes tur til at have vinden i ryggen. Trods medvinden lykkedes det ikke Randers at spille sig frem til de helt store chancer. I stedet var det værterne, der kunne spille sig i front små tyve minutter inde i anden halvleg, hvor Jacob Trenskow fik sendt bolden i nettet efter en ripost.

Der blev ikke scoret flere mål og derfor endte kampen 1-0 til hjemmeholdet AGF.

Efter sejren ligger AGF på syvendepladsen et par pladser foran Randers Freja, der ligger sidst på 14.-pladsen.

In this article