Brøndby U/17 fik femte sejr på stribe

Brøndby hentede femte sejr og endda også femte clean sheet ud af fem mulige, da Lyngby var på besøg i U/17 Ligaen.

U/17: Brøndby 3-0 Lyngby

1-0 Ertugrul Teksen (straffe) (6′)
2-0: Muamer Brajanac (59′)
3-0: Jesper Lindstrøm (76′)

Brøndby var før lørdagens kamp mod Lyngby ubesejrede, hvor de blågule havde gjort rent bord og hentet fire sejre i de første fire kampe. Den stime så ud til at fortsætte allerede tidligt i opgøret.

Efter seks minutter fik hjemmeholdet fra Vestegnen tildelt et straffespark, som Ertugrul Teksen sikkert omsatte til mål og så var Brøndby endnu engang på sejrskurs.

Kendetegnet ved første halvleg var, at der opstod meget få chancer i begge ender, og spillet var meget lige. Derfor var det også naturligt nok, at mandskaberne gik til pause med stilling 1-0.

Begge hold kom godt ud til anden havleg, og var begge opsat på at komme frem til flere chancer. Både hjemmeholdet og gæsterne fra Lyngby kom frem til flere tilbud, men mens Lyngby ikke kunne komme frem til et ordentligt slutprodukt, var det anderledes med hjemmeholdet.

Muamer Brajanac udbyggede nemlig føringen godt og vel 20 minutter inde i anden halvleg efter fint oplæg fra Teksen.

Kort tid efter fik Brøndby endnu et straffespark, men fik denne gang ikke konverteret sparket fra ellevemeterpletten til mål.

Værterne fortsatte dog presset og fik sparket kuglen i mål for tredje gang, da indskiftede Jesper Lindstrøm scorede til 3-0 godt og vel fem minutter før tid.

Efter sejren går Brøndby alene på førstepladsen med 15 point ud af 15 mulige, og med en imponerende målscore på 10-0. Lyngby ligger med seks point på en tiendeplads.

In this article