Brøndby U/19 hentede tre point i Randers

Et tændt og fokuseret Brøndby-mandskab hentede sejren med hjem fra opgøret mod Randers Freja. 

U/19: Randers Freja 1-2 Brøndby IF
0-1 Tobias Noer (26)
1-1 Frederik Lauenborg (42)
1-2 Andreas Bruus (64)

Brøndbys sæsonstart har mest af alt mindet om en stor pose blandede bolsjer. To kampe var vundet og tre kampe tabt inden de blågule lørdag rejste til Randers for at møde det formstærke Randers Freja-mandskab.

De kronjyske værter formåede dog ikke at holde liv i deres sejrsstime. Randers-spillerne havde nemlig hele tre sejre med fra de seneste tre kampe.

En kold dukkert fik de af Brøndby, der cirka midtvejs i første halvleg kom foran 1-0. Tobias Noer nettede efter et Brøndby-hjørnespark. Randers havde dog også deres chancer i første halvleg. Bl.a. kom Mathias Ibsen alene igennem på et tidspunkt, men mulighederne blev ikke udnyttet.

I desto mindre nåede Frederik Lauenborg at udnytte et hjørnespark til at heade randrusianerne tilbage i kampen kort før sidebyttet. 1-1 ved pausen.

Hjemmeholdets nyfundne optimisme og gameplan for anden halvleg blev dog destrueret på et splitsekund. Kun ét minut inde i anden halvleg modtog Marius Jakobsen rødt kort for at trække nødbremsen ved en oplagt scoringsmulighed til Daniel Stückler.

Det betød, at Randers måtte spille resten af kampen færdig med 10 spillere på banen, og det viste sig at være udslagsgivende. Brøndby profiterede på at være en mand i overtal, og satte sig solidt på kampen herefter.

Indskiftede Andreas Bruus scorede målet til 2-1 for Brøndby, og kun en fremragende præstation af Jonas Dakir sikrede, at det ikke blev et endnu større nederlag til Randers Freja.

Med de tre point bringer Brøndby sig nu op på syvendepladsen i U/19 Ligaen, mens Randers Freja falder lidt tilbage i tabellen, nu på en fjerdeplads.

In this article