Dagens Tonsser-talent: Christopher Møller, Kolding IF

christopher-moeller-kif

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. Denne mandag har vi taget en snak med Kolding IF’s hårdtarbejdende og ambitiøse U/14-målmand, Christopher Møller.

Alder: 13 år
Klub: Kolding IF (Vest 1)
Position: Målmand
Rygnummer: 1
Yndlingsspiller: Peter Schmeichel
Yndlingsklub: FC Barcelona

Hvad er det fedeste ved at spille fodbold?
Elitemiljøet, kammeratskabet, konkurrencen, træningen og kampene.
Jeg har været i elitemiljøet næsten fra starten af min fodboldkarriere, og har været på Everton’s og Ajax’s akademier og derudover været på træningsbesøg i Brøndby og FC København. Livsstilen og elitemiljøet passer mig perfekt.

Hvad betyder din klub for dig?
Min klub betyder alt. Jeg bruger al min tid i klubben, og derfor er det vigtigt, at miljøet er godt og professionelt. Jeg har nogle rigtig dygtige trænere, som har fokus på mig, og som gør mig bedre og bedre.

Hvem er dit største idol? Hvorfor?
Peter Schmeichel. Han var en vanvittig dygtig målmand, målrettet og en vigtig person for hans hold. Hans attitude og udstråling var afgørende, og gav en stabilitet i forsvaret og resten af holdet. Han havde redninger i verdensklasse, og var altid tændt og klar.
Jeg ser mig selv med mange af de egenskaber, Peter Schmeichel havde både med attitude og egenskaber i målet. Jeg er selv anfører for mit hold, og det skyldes bl.a. min attitude og lederegenskaber, som Peter Schmeichel også havde.

Hvad vil du gerne opnå i denne sæson?

Læs resten af artiklen ved at følge linket her

In this article