Dagens Tonsser-talent: Milas Kiel Schwensen, Nykøbing FC

milas

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. Og i dag er det Milas Schwensen fra Nykøbing FC, som har lavet imponerende 7 mål og 5 assists i denne sæson.

Fulde navn: Milas Kiel Schwensen
Alder: 13 år
Klub: Nykøbing FC
Position: Kant
Rygnummer: 9
Yndlingsspiller: Kingsley Coman
Yndlingsklub: Chelsea FC

Hvorfor startede du til fodbold?

– Jeg startede til fodbold da alle drengene i min familie spillede fodbold. Min morfar, min far, min morbror og min mors fætre og grandfætre. Min morfar startede med at køre mig til fodbold da jeg var fire år. I starten var jeg ikke så glad for det, men det vendte efter et års tid. Det ligger i generne.

Hvad er det bedste ved fodbold?

– Det er en løbesport og jeg elsker at løbe. Samtidig er det en holdsport, og man lærer mange nye fantastiske venner at kende som har den samme passion som en selv. Jeg har altid elsket at løbe, mærke bolden på fødderne og lave finter med bolden.

Hvad synes du er vigtigt at kunne på den position du spiller?

– Jeg spiller venstre eller højre kant, så det vigtige er hurtighed, teknik og skud. At kunne drible rundt om forsvareren og bruge farten på samme tid, så du kan få en god afslutning sendt afsted.

Hvordan holder du din motivation for at spille fodbold i gang?

Læs resten af artiklen på Tonssers blog!

In this article