Dagens Tonsser-talent: Oliver Asmussen, FC Helsingør

oliveeeer

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. Denne fredag byder på et interview med midtbanestrategen Oliver Asmussen fra FC Helsingørs U/15 Drenge Øst-hold.

Alder: 13 år
Klub:  FC Helsingør
Position: Offensiv midtbane
Rygnummer: 6
Yndlingsspiller: Andrea Pirlo
Yndlingsklub: Liverpool FC

Hvad synes du er de vigtigste ting at kunne på din position?

– Det er at bevare overblikket og hele tiden være undervejs både offensivt og defensivt.

Hvad gør du for at blive bedre?

– Jeg hører efter, hvad mine trænere siger, fordi jeg ved, at de har set ting udefra eller prøvet det selv i mange år. For at kunne blive bedre, bliver jeg også nødt til at forberede mig optimalt ved at sove ordentligt, spise ordentligt og drikke ordentligt.

Hvad kan du bidrage med på banen?

– Det jeg kan bidrage med, er min målfarlighed samt mine gode stikninger i dybden, som tit fører til en stor chance. Jeg kan også bidrage med min teknik og mit gode spark.

Hvad betyder din klub for dig?

– Min klub betyder…

Læs resten af artiklen her!

In this article