Dagens Tonsser-talent: Sebastian Segall, AB Tårnby

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. Denne gang er det Sebastian Segall, der har scoret imponerende 13 mål i syv kampe i denne sæson.

Fulde navn: Sebastian Segall
Alder: 16 år
Klub: AB Tårnby
Position: Angriber
Rygnummer: 9
Yndlingsspiller: Cristiano Ronaldo
Yndlingsklub: Brøndby IF

Hvorfor begyndte du at spille fodbold?

– Jeg startede til fodbold allerede som treårig. Dengang spillede min far selv fodbold på topplan, så det var ham, der introducerede mig til fodbolden. Men siden da, er der dukket en masse nye grunde op. Sammenholdet og kammeratskabet er de to vigtigste. For mig er intet bedre, end at kunne lave det man elsker med sine bedste venner.

Hvad kan du bidrage med på banen?

– Nu er jeg ikke den store fan af at fremhæve mig selv, men jeg vil da give det et skud. Jeg vil mene at mine lederegenskaber og overblik for spillet er nogle af mine stærkeste egenskaber. Disse to egenskaber er gode at have når man er anfører, som jeg. Udover de psykiske egenskaber, så vil jeg mene at min fart og min koldblodighed foran mål, er mine to vigtigste egenskaber.

Hvad vil du gerne opnå i denne sæson?

– For holdet ville det klart være at vi går ubesejret i gennem sæsonen, vi har…

Læs resten af artiklen her!

In this article