Danmark U/19 vinder stort over Schweiz

Danmarks U/19-landshold vandt tidligere i dag med 4-0 over Schweiz’ U/19-landshold i en venskabskamp. Det blev til fire forskellige målscorere.

Schweiz 0-4 Danmark
0-1 Marco Ramkilde (31)
0-2 Nicolai Laursen (50)
0-3 Jacob Bruun Larsen (75)
0-4 Jakob Johansson (90)

For to dage siden vandt det danske U/19-landshold 3-1 over Schweiz. I dag havde schweizerne mulighed for revanche – det fik de dog det ikke. Det danske landshold gennembankede nemlig Schweiz med hele 4-0.

Danmark startede kampen fint ud, bl.a. med et par afslutninger fra Christian Kudsk og Nicolai Laursen. I det 31. minut kom forløsningen, da Marco Ramkilde fra AaB scorede efter flot at have kommet først på bolden. Stillingen var 1-0 ved pausen.

I anden halvleg kom danskerne for alvor i gang. Efter bare fem minutter efter 2. halvlegs start, scorede Nicolai Laursen efter en meget flot assist fra Marco Ramkilde. I det 75. minut eksekverede Dortmund-danskeren, Jacob Bruun Larsen, et straffespark ind til 3-0. Netop Jacob Bruun spillede en rigtig god kamp. I overtiden gjorde indskiftede Jacob Johansson det til 4-0. En fortrinlig dansk indsats!

Den 10. november rejser de unge U/19-drenge til Bulgarien til kvalifikationsrunden til U/19 EM. Udover Bulgarien møder danskerne også Hviderusland og Portugal. De to bedste hold derfra går videre til eliterunden.

In this article