Dansk Newcastle-talent på måltavlen for første gang

I en 5-1 sejr over Hartlepool kom Newcastle Uniteds unge dansker på måltavlen for første gang, og så endda hele to gange.

Fredag var en stor dag for den 17-årige Elias Fritjof Sørensen. I august skiftede han som den yngste HB Køge-debutant nogensinde til engelske Newcastle United som 16-årig. På det tidspunkt var det for at spille på klubbens U/18-hold, men allerede nu er han blevet rykket op i deres U/23-trup. Og fredag scorede han sine første mål for holdet.

I Newcastles opgør mod Hartlepool scorede Fritjof hele to mål. Før den unge dansker kom på banen, havde holdkammeraten Sean Longstaff scoret hattrick, og Newcastle var derfor godt på vej mod en sejr. Danskeren kom først på banen med 19 minutter igen, og da der var ni minutter tilbage af kampen, satte han sin første scoring i nettet på oplæg af McKenzie Heaney, der var kommet ind kun fem minutter før Sørensen.

Og med to minutter igen var Elias Sørensen igen på pletten, da han scorede sit andet mål i kampen og til stillingen 5-1, denne gang på oplæg af Longstaff, der virkelig havde en god dag.

Næste kamp for Newcastle U/23 er mandag den 31. oktober, hvor de møder Middlesbrough.

In this article