Dolberg udtaget til A-landsholdet

Kasper Dolberg er for første gang blev udtaget til A-landsholdstruppen til kampene mod Kasakhstan og Tjekkiet i november.

Kasper Dolberg har gjort kometkarriere i hollandske Ajax, hvor han blev rykket op i A-truppen i sommers og derefter allerede er blevet fast mand på holdet. Den 19-årige angriber blev efter den gode sæsonstart belønnet med sin første udtagelse og debut på U/21-landsholdet i starten af september, og nu kravler den blonde angriber endnu et trin op ad rangstigen.

Kasper Dolberg er nemlig tidligere i dag for første gang blevet udtaget af landstræner Åge Hareide til A-landsholdets kommende VM-kvalkamp mod Kasakhstan og kommende venskabskamp mod Tjekkiet.

Dolberg er naturligvis overrasket – selvom han indrømmer, han havde håbet på det efter flere fine aktioner.

– Jeg er temmelig overrasket over det, men jeg havde selvfølgelig håbet på det efter en god periode på mit klubhold og mange, der havde skrevet om det som en mulighed, siger Dolbeg til bold.dk.

Den blonde Ajax-angriber holder dog begge ben plantet solidt på jorden og forventer ikke, at han bliver smidt for løverne allerede fra start. Der er andre foran ham i køen til pladsen.

– Der er en del varme danske angribere på holdet, og jeg vil umiddelbart mene, der er flere foran mig i køen, siger Dolberg.

Danskeren har indtil videre scoret fem mål og lavet en enkelt assist for Ajax i Æresdivisionen.

In this article