Ertugrul Teksen forlænger med Brøndby

ertugrul-teksen-1
Teksen i aktion for U/17-holdet

U/17-spilleren Ertugrul Teksen har skrevet under på en ny kontrakt med Brøndby IF

Den talentfulde og kampafgørende spiller Ertugrul Teksen har skrevet under på en ny kontrakt med Brøndby IF, som han har spillet for siden 2007. 16-årige Teksen er dog også selv ganske tilfreds med kontrakten.

– Jeg er utrolig glad, og det er rigtig godt for mig og min familie. Det er dejligt at se, at det hårde arbejde betaler sig. Jeg er sikker på, at der er her i klubben, at jeg skal fortsætte min udvikling. Jeg har været her i mange år, og jeg kender mange i klubben, siger Teksen.

Hovedpersonens træner, Frank Hjortebjerg, er ligeledes yderst tilfreds med at klubben har sikret sig en fremtidens mand.

– Vi er rigtig glade for, at Ertu (Ertugrul Teksen, bil.) er Brøndby-spiller de næste par år. Han er en spændende spiller. Han er en individualist, og han har mange kampafgørende aktioner, og samtidig har han lagt på i forhold til at bidrage til fællesskabet og være en gevinst på andet end at skulle afgøre kampe, siger Hjortebjerg

Teksen er nu at finde i klubben i resten af hans ungdomsår

In this article