FC Nordsjælland U/17 bremsede Brøndbys sejrsstime

Mikkel Damsgaard blev dobbelt målscorer, da FC Nordsjælland satte en stopper for Brøndbys sejrsstime i U/17 Ligaen.

U17: Brøndby 0-2 FC Nordsjælland

0-1: Mikkel Damsgaard (48′)
0-2: Mikkel Damsgaard (78′)

Brøndby kom til dagens opgør med lutter sejre i de fem første kampe i U/17 Ligaen, og hjemmeholdet fra Vestegnen havde tilmed endnu ikke lukket mål ind. Gæsterne fra FC Nordsjælland kom til kampen med en blandet sæsonstart, hvor nordsjællænderne kun havde skrabet syv point sammen ud af 15 mulige.

Kampen startede da også bedst for hjemmeholdet. Brøndby kom fra start frem til flere farlige målchancer, mens Nordsjælland først kom med ind i kampen halvvejs i første halvleg, hvor de også fik skabt flere gode muligheder. Dog manglede begge hold den sidste skarphed, og derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Gæsterne kom bedst ud til anden halvleg, hvor de satte sig på kampen og de udmøntede sig i mål. Godt og vel otte minutter efter pausen scorede Mikkel Damsgaard for Nordsjælland, og hvis Nordsjælland ikke var vågnet op fra anden halvlegs start, så var de det i hvert fald nu.

Brøndby formåede ikke at sammensætte et ordentlig pres i løbet af anden halvleg, hvilket gav gæsterne alt for meget tid på bolden. Det straffede gæsterne endnu en gang til allersidst, hvor Mikkel Damsgaard satte sin anden fuldtræffer i nettet. Nordsjælland bryder Brøndbys ellers imponerede sejrsstime og vinder 2-0.

Efter nederlaget ligger Brøndby stadig uændret på førstepladsen, mens FC Nordsjælland rykker op på en sjetteplads.

In this article