FCK’s talenter præsterede imod Jammerbugt

F.C. Københavns sejr over Jammerbugt FC var ikke kun overlegen, den gav også indledning til at give en håndfuld ungdomspillere chancen.

 

FCK gav i går spilletid til flere talenter i deres overbevisende 6-1 sejr over Jammerbugt FC, som i anledningen havde fået tilladelse til at spille AaB’s hjemmebane, Nordjyske Arena. Blandt københavnernes scoringer var Rasmus Falk Jensen den eneste etablerede førsteholdspiller på tavlen, mens de resterende mål blev scoret af folk fra FCK’s School of Excellence.

Blandt de nye var der Frederik Bay og Aboubakar Keita i startopstillingen. På bænken var der Mads Roerslev, Julian Kristoffersen, Nicklas Røjkjær og Luca Racic.

17-årige Mads Roerslev kom ind på højre back fra 2. halvlegs start og blev målscorer efter 63 sekunder, hvilket ifølge Niperstat.dk er det hurtigste nogensinde for en FCK-debutant:

– Det var en fed følelse, det er jo ligesom det man arbejder hen mod hver dag, når man træner med U19-holdet. Så at komme op og få lov at snuse til seniorfodbold, det er et af målene, når man løber og træner hver dag og prøver at yde sit bedste. Jeg nåede ikke at tænke så meget over det, da jeg fik chancen for at score. Jeg har ikke scoret i U19-ligaen endnu og det er vist også ret lang tid siden inden, så jeg tænkte at nu måtte jeg hellere prøve her, siger han til klubbens hjemmeside.

Udover Falk og Roerslev, så scorede Kristoffersen og Keita ét mål hver, mens Nicklas Røjkjær bankede to mål ind.

18-årige Nicklas Røjkjær, der i sommer kom til FCK fra Silkeborg, blev indskiftet for Rasmus Falk efter 54 minutter:

– Jeg får en god bold fra Tom (Høgli) ved begge målene, og så får jeg muligheden for at vise nogle af de ting, jeg er god til, og jeg er selvfølgelig glad for at lave to flotte mål. Det er jo det jeg er kommet til klubben for, det er for at komme op på førsteholdet og ikke bare blive sorteret fra efter U19. Så det er noget jeg higer efter hver dag. Det giver noget ekstra i hverdagen oven i at vi også spiller Youth League, siger han til FCK’s hjemmeside.

Julian Kristoffersen som er fast man på FCK’s reservehold er glad for at komme i gang med målscoringen på A-holdet:

– Det var superfedt at score mit første mål her. Jeg står der hvor bolden kommer og får den ind i to omgange, og det var fedt – så det var også en stor dag for mig også. Det giver ekstra motivation at få nogle minutter i benene, siger han til FCK.dk

I midt-ugen skal klubben i aktion igen, men denne gang imod Leicester City i UEFA Youth League. Dette bliver endnu en chance for københavnernes talenter for at vise sig fra sin bedste side.

 

 

 

 

 

 

In this article