FCM U/17 sejrede i ungdomsderby

Når FC Midtjylland og Viborg FF mødes i Superligaen er der altid meget rivalisering og intensitet i kampene. Og det gælder altså også på klubbernes ungdomshold.

U/17: FC Midtjylland – FK Vejle 2-1
0-1 Oliver Haurits (15)
1-1 Jonathan Dahl Bagger (45)
2-1 https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengsted (48)

FC Midtjylland U/17-hold startede flot ud mod FK Viborg i det der kan betegnes som en yngre udgave af det derby der normalt er, når FCM og Viborg mødes i seniorregi.

De unge ”ulve” havde fin kontrol i første halvleg, men FK Viborg viste sig farlige på en af deres omstillinger, og efter et kvarters spil bringer Oliver Haurits viborgenserne foran med 0-1. Og den føring holder egentlig helt til pausen. Og det fik FCM til at lave lidt taktiske ændringer frem mod anden halvleg.

– Vi ændrede lidt i formationen og rykkede to på toppen. Det skabte hurtighed, og vi blev mere direkte i vores spil, sagde FCM U/17-træner Svend Graversen til fcm.dk.

Og det hjalp for de unge ”ulve”. For kun fem minutter inde i anden halvleg lægger Christian Tue, der netop var hjemvendt fra et par kampe på U/17-landsholdet, bolden videre til Jonathan Dahl Bagger, som kunne udligne til 1-1.

Og fire minutter senere havde Jonathan Bagger endnu en hovedrolle i FCM’s opspil. Det var nemlig ham der slog en bold frem mod https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengsted, som kunne bringe FCM’s U/17-spillere foran med 2-1 mod rivalerne fra Viborg.

– Kampen endte med en velfortjent 2-1 sejr til FCM-drengene. Vi viste sammenhold i en rigtig god U17-kamp, fortalte Svend Graversen.

FCM fik med sejren tre vigtige point i jagten på at være en del af toppen i ligaen. De ligger lige nu nummer tre i U/17 Ligaen med ni point, seks point bag FC København på førstepladsen. Viborgs point rykkede sig derimod slet ikke og de har fortsat fem point efter denne kamp, og befinder sig på ligaens 11. plads.

In this article