FCM U/19 sejrede i Aalborg

1-2 sejr til FCM U/19 sendte dem til tops i U/19 Ligaen

AaB U19 – FCM U19 1-2

28’ 1-0 Mads Stefansen

31’ 1-1 Sebastian Buch

56’ 1-2 Samson Onomighon 

FCM U/19 har haft en meget succesfuld efterårssæson med en sejr over RSL Anderlecht i Youth League og som hidtil ubesejret i U/19 Ligaen. Omvendt mødte AaB U/19 op til kampen med tre nederlag i bagagen.

Med højt presspil og flere chancer var det også de gæstende ulve der kom bedst fra start. Godt målmandsspil af AaB´s keeper, Nicolaj Jørgensen, gjorde dog at FCM blev afholdt fra scoringstavlen i denne omgang.

I stedet kunne AaB U/19 juble efter 25 minutters spil. Efter flot opspil i AaB´s venstre side, kunne Mads Stefansen trække ind i banen, og knalde kuglen op i det lange hjørne. Flot mål af aalborgenseren og AaB U/19 var dermed foran 1-0.

FCM U/19 lod sig ikke chokere af målet og kom med et hurtigt modsvar. En bold fra forsvaret blev sendt op til midtjydernes Victor Torp, som elegant lagde bolden videre til Sebastian Buch. Bolden blev sat i kassen, og kampen var lige igen. FCM U/19-træner, Kenneth Andersen, er også tilfreds med hans drenges modreaktion.

– Med manglende skarphed og nede med 1-0 kan man hurtig blive rystet, men det gjorde drengene ikke. De arbejdede stille og roligt videre, og det lønnede sig, fortæller Kenneth Andersen til FCM´s hjemmeside.

Fra anden halvlegs start satte midtjydernes sig på kampen, hvilket også blev belønnet efter 56 minutter. En dribletur fra FCM´s Nikolaj Kirk i feltet, som blev afsluttet af en aflevering til Samson Onomigho. Han kunne prikke kuglen i mål til 1-2, hvilket også blev kampens endegyldige resultat.

AaB U/19-træner, Lars Stensgaard, er dog ikke helt utilfreds med holdets præsentation på trods af nederlaget.

– Det var en god holdindsats, og vi viste, at vi var klar fra start, hvilket vi ikke så ud til at være sidste gang. Derfor er der en del at tage med fra kampen på den front, fortæller Lars Stensgaard til AaB´s hjemmeside.

FCM U/19 ligger i skrivende stund på førstepladsen i U/19 Ligaen, imens AaB U/19 gør sig på ottendepladsen.

FCM U/19 spiller næste kamp den 29. oktober imod FCN U/19 på ulvenes hjemmebane. AaB U/19 møder Silkeborg hjemme den 5. november.

In this article