FK Viborg tilbage i U/19 Divisionens topstrid efter sejr

Med en sejr i weekendens enlige kamp i U/19 Divisionen, er FK Viborg tilbage i topstriden efter en halvskidt periode.

 Thisted og Viborg bragede søndag sammen i et underholdende opgør. Thisted havde trods en skidt sæsonstart fundet det spillemæssige niveau frem igen inden søndagens opgør mod FK Viborg.

Hjemmeholdet fra Thisted skulle dog komme gevaldigt ned på jorden igen, for nordjyderne mødte et mødte et komplet Viborg-mandskab. Det var ellers værterne, der bragte sig i front, da Mathias Myrthue gjorde det til 1-0.

Martin Ebbensgaard ville det dog anderledes, og med to mål indenfor få minutter sørgede den talentfulde viborgenser for en 2-1 føring ved pausen til de grønblusede gæster.

I anden halvleg trak FK Viborg fra. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Grandrup gjorde det kort inde i anden halvleg til 3-1 for gæsterne, inden Jesper Søndergaard med et kvarter igen fik reduceret til 2-3. Lige lidt hjalp det dog for hjemmeholdet, for blot seks minutter efter Thisteds reducering, var Simon Trier Jakobsen på pletten og gjorde det til 4-2 for gæsterne.

I overtiden fuldendte Mathias Rørbæk Klausen en god præstation fra gæsternes side, da han lukkede og slukkede til slutresultatet 5-2 til FK Viborg.

Med sejren er viborgenserne nu oppe på tredjepladsen i divisionen med 15 point efter de første ni kampe. Anderledes skidt ser det ud for Thisted, der fortsat ligger og roder nede i bunden sammen med AB. En 11. plads er Thisted fortsat placeret på med flot fem point efter de første ni kampe.

Thisted – FK Viborg 2-5
1-0: Mathias Myrthue.
1-1: Martin Ebbensgaard.
1-2: Martin Ebbensgaard.
1-3: https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Grandrup.
2-3: Jesper Søndergaard.
2-4: Simon Trier Jakobsen.
2-5: Mathias Rørbæk Klausen.

In this article