Future-landsholdene udtaget: Se alle trupperne her

DBU har netop offentliggjort trupperne til de kommende U/16- og U/17-futurelandsholdssamlinger. Se holdene her.

Futurelandsholdene er for de unge, talentfulde drenge, som måske har potentialet til at spillet på landsholdet, men ikke rigtig har den fysik eller højde, som der skal til for at kæmpe med i de store turneringer mod de helt store drenge.

Der er nemlig ingen præcis opskrift på hvordan børn og unge vokser, eller hvornår. Og for dem, som endnu ikke er så langt i processen, er der oprettet et landshold, nemlig Futurelandsholdet. Og til de kommende landsholdssamlinger for afdeling vest, der skal samles i Tilst, og afdeling øst, der skal samles i Ballerup, er der nu udtaget fire trupper i alt.

I nedenstående links kan du se de udtagne til diverse landsholdssamlinger:

U/16 Future Vest: Se truppen her
U/16 Future Øst: Se truppen her

U/17 Future Vest: Se truppen her
U/17 Future Øst: Se truppen her

In this article