Hattrick da AaB U/17 storsejrede over FCM U/17

Hattrick, dødbolde og lynmål. Det var ingredienserne bag AaB U/17´s 5-0 hjemmebanesejr over de jyske ulve.

AaB U17 – FCM U17 5-0

1’ 1-0 Søren Østergaard Tengstedt

5’ 2-0 Anders Bærtelsen

20’ 3-0 Søren Østergaard Tengstedt

60’ 4-0 Mikkel Kaufmann Sørensen

65’ 5-0 Søren Østergaard Tengstedt

Efter kun et enkelt minut kunne AaB U/17 juble over en scoring på hjørnespark. Det samme gjorde sig gældende fire minutter senere, da de aalborgensiske drenge endnu en gang fandt netmaskerne på ny. En start som satte FCM U/17 på en mental prøve.

– I dag blev vi overmatchet på stort set alle parameter af et stærkt AaB-mandskab. Vi kom bagud på to standarder efter bare fem minutter, og derefter ventede en mental prøve, som vi ikke kunne få bugt med, fortæller FCM U/17-træner, Svend Graversen, til FCM´s hjemmeside.

20 minutter senere fik Søren Østergaard Tengstedt sendt et flot langskud i målhjørnet, og AaB U/17 kunne gå til halvleg med en 3-0-føring.

I anden halvleg meldte drengene fra heden sig mere ind i kampen, men målet udeblev. I stedet kunne AaB´s Mikkel Kaufmann juble, da han 20 minutter inde i anden halvleg udbyggede føringen til 4-0. Fem minutter senere kunne Søren Østergaard Tengstedt så fejre et vaskeægte hattrick, da han satte sidste fod på et velspillet angreb til resultatet 5-0, som også blev kampens endegyldige resultat.

AaB U/17´s cheftræner, Adam Harell, er stærkt tilfreds med præstationen, men fortæller at holdet skal bevare ydmygheden. 

– Det er rart for os at se, hvor højt et niveau vi kan nå, når alle mand er fuldt fokuserede, og det giver forhåbninger og fortrøstning, at vi kan tage en sejr med mange lange og rigtig gode perioder i kampen. Vi skal dog fortsat være ydmyge, da alle hold kan vinde i denne række, hvis man ikke er 100 procent klar til kamp, fortæller Adam Harell til AaB´s hjemmeside.

AaB U/17 ligger på en tredjeplads i U/17 Ligaen efter deres tredje sejr i træk. FCM´s ditto er på sjettepladsen, efter Aab U/17 ødelagde deres stærkt spillende eftersæson, hvor de før lørdagens afklapsning havde fire sejre i træk.

FCM U/17 spiller næste kamp den 29. oktober imod FCN U/17 på ulvenes hjemmebane. AaB U/17 møder Silkeborg hjemme den 5. november.

In this article