HIK skriver kontrakt med 2 forsvarstalenter

HIK har længe ladet unge talenter få chancen i deres klub, og i dag er ingen undtagelse – de har nemlig bundet forsvarsspillerne Ahmed Iljazovski og Lasse Pedersen på en 2-årig kontrakt.

2. Divisionsklubben HIK meddelte i dag ud på en pressemeddelelse at klubben har tildelt de to forsvarstalenter kontrakter, der binder indtil udgangen af 2018.

Ahmed Iljazovski har optrådt som anfører for både HIK U/17 og U/19. HIK’s ungdomshold spiller i Divisionen, der ligger en række under Ligaen. Sidste vinter blev Ahmad Iljazkovski sendt til Herlev IF i Danmarksserien for at erhverve sig erfaring på senior-niveau, og her overbeviste han HIK til at hente ham tilbage, hvilket de gjorde i sommers.

– Han har et højt niveau allerede nu og et endnu større potentiale, som vi håber at vi kan hjælpe ham med at forløse, udtaler manager Christian Larsen til HIK´s facebook.

Manageren roser også det andet nytilkomne forsvarstalent Lasse Pedersen:

– Lasse Pedersen kendte til vores interesse i sommers og valgte at kaste sig ud i et skifte til HIK efter mange år i Silkeborgs talentafdeling. Lasse har absolut ikke skuffet, han er målrettet, ambitiøs og samtidig ydmyg. Han er en moderne offensiv back, som allerede nu har spillet flere kampe fra start i 2. Division for HIK, lyder det fra Christian Larsen.

Ahmed Iljazovski og Lasse Pedersen, har henholdsvis spillet i 5 og 7 kampe af denne sæsons 2. division. HIK´s næste kamp er lørdag d. 15 oktober mod B93 på Østerbro Stadion.

In this article