Kasper Dolberg: Det er noget anderledes at skulle kæmpe hundrede procent

Kasper Dolberg er et af de varmeste navne i hollandsk fodbold, hvor han i øjeblikket nyder enorm stor succes i sin klub, Ajax. Dolberg er i denne uge blevet udtaget til det danske U/21-landshold. 

Den unge dansker har fået massere af spilletid, hvilket da også  har resulteret i en masse mål. Ind til videre har Kasper Dolberg scoret fire mål i Eredivisie, mens han torsdag-aften scorede kampens eneste mål, da han sikrede Ajax sejren over Standard Liege i Europa League.

På trods af en fænomenal start på på Ajax førstehold, har den unge dansker mærket en klar forskel fra ungdoms fodbolden:

– Det er et hårdere pres, der er til træning. Tidligere har jeg været vant til at spille hver weekend, så det er noget anderledes at skulle kæmpe hundrede procent til hver træning for at komme til at spille i weekenden. Men det er bare godt, at man bliver bedre og bliver presset, siger Kasper Dolberg til Sport.tv2.dk

Angriberen mener, at den store mængde spilletid har været nøglen til den hidtidige succes:

– Jeg får bare lov til at spille. Jeg gør det så godt, som jeg kan, viser mig så godt frem, som jeg kan for træneren, og så er det bare mega fedt at spille. De holdkammerater jeg har, de er rigtig gode. Vi skaber mange chancer, og når jeg er angriber, så skal jeg putte dem ind en gang i mellem, fortæller han til Sport.tv2.dk

18-årige Kasper Dolberg har i løbet af de seneste måneder fået et stort gennembrud i den hollandske storklub, Ajax Amsterdam. Den unge offensivspiller blev i sommerpausen rykket op fra Ajax’s ungdomsakademi til førsteholdstruppen.

In this article