Lokalt midtbanetalent bliver professionel hos Silkeborg

Onsdag offentliggjorde Silkeborg IF, at Mads Emil Madsen har skrevet under på en kontraktforlængelse, der binder ham til klubben frem til sommeren 2020.

Han har været i Silkeborg IF, siden han som blot 13-årig skiftede fra farens hold i samarbejdsklubben Gl. Rye. Han har færdiggjort sin folkeskole mens han har spillet for Silkeborg, og nu står Mads Emil Madsen overfor at skulle færdiggøre sin gymnasietid mens han spiller for Silkeborg.

Det sker efter et hæsblæsende efterår, hvor midtbanetalentet har haft fart på. Det er blevet til debut på U/19-landsholdet, træning med førsteholdet og udtagelser til førsteholdstruppen. Tirsdag kulminerede det hele så, da Silkeborg IF offentliggjorde, at man var blevet enig om en kontraktforlængelse til 2020, som dermed gør Mads Emil Madsen til fuldtidsprofessionel, når han til sommer bliver student.

– Det er superfedt og en kæmpeforløsning, for det er noget, jeg har kæmpet for og håbet på længe. Jeg håber, at jeg kan spille mig til en stamplads så hurtigt, som muligt, men ellers fokuserer jeg på fortsat at udvikle mig, siger Mads Emil Madsen til klubbens egen hjemmeside, og fortæller om sin tid i klubben:

– Jeg har haft en supergod udvikling i SIF’s talentstruktur, og jeg føler, at det har givet mig muligheden for at få så meget ud af mit talent, som muligt

Klubbens sportschef, Jesper Stüker, skjuler heller ikke glæden over kontraktforlængelse:

– Vi forventer at Mads Emil kan tage store skridt mod spilletid på førsteholdet i den kommende periode. Han er en elegant central midtbanespiller, som er god med bolden, målfarlig og chanceskabende. Samtidig har han en stor arbejdsradius. Vi ser Mads Emil som en naturlig afløser for Frank Hansen, der fik ophævet sin kontrakt i forrige uge, og han er et godt eksempel på, at talentsektoren har en ny spiller klar, når der er brug for det.

In this article