Lyngby U/17 slog HB Køge med tenniscifre

Lyngby scorede hele fem mål i anden halvleg, da de besejrede HB Køge med 6-0 i U/17 Ligaen.

U/17: Lyngby 6-0 HB Køge

1-0: Oliver Bjerregaard (27′)
2-0: Nicholas Oguma (42′)
3-0: Rasmus Beyer (46′)
4-0: Emil Kornvig (51′)
5-0: Emil Kornvig (56′)
6-0: Elias Fosgrau (70′)

Det var to sultne hold, der var opsatte på at bryde en negativ stime, der skulle mødes på Lyngby Stadion lørdag middag. Hjemmeholdet fra Lyngby havde to nederlag i bagagen fra de to seneste kampe, mens udeholdet fra HB Køge ikke havde fået en sejr siden anden spillerunde.

Lige fra kampens start var det tydeligt, hvem der var bedst forberedte til opgøret. Hjemmeholdet satte sig fuldstændigt på spillet, og havde flere store chancer i løbet af første halvleg, men det var først i det 27. minut, at scoringstavlen kom på arbejde. Lyngbys venstreback Adam Sørensen var efter et par gode pasninger kommet til baglinjen, hvorfra han slog et godt indlæg til bageste stolpe, hvor Oliver Bjerregaard lå godt placeret og flugtede bolden i mål til 1-0.

Lige inden pausen fik hjemmeholdet så en gylden mulighed for at udbygge føringen. Nicholas Oguma fik tildelt et straffespark og sparkede selv. Dog var hans afslutning så svag, at målmanden nemt kunne rede den, og på riposten brændte Lyngby-spilleren for anden gang på få sekunder, da han sendte bolden over mål. Derfor var pausestillingen 1-0 til hjemmeholdet – men pauseføringen burde have været større.

Oguma fik allerede et minut inde i anden halvleg rettet op på det horrible straffespark, da han fik bolden serveret fra Emil Kornvig og nemt kunne sende bolden i kassen til 2-0. Herfra fulgte gyldne 15 minutter, hvor gæsterne gik helt i opløsning.

Bare fem minutter efter gjorde Rasmus Beyer det til 3-0, da han et godt stykke ude for feltet bankede bolden i målet. Yderligere fem minutter senere blev det så 4-0 til værterne, da Emil Kornvig sendte bolden i det korte hjørne, mens han kun fem minutter senere blev dobbelt målscorer med målet til 5-0.

Få minutter senere var det så tæt på at blive 6-0, men Oliver Bjerregaard måtte se sit forsøg fra distancen afvist af overliggeren.

Hjemmeholdet skulle dog alligevel nå tenniscifrene på svimlende 6-0, da Elias Fosgrau til allersidst fik prikket bolden i nettet tæt under mål.

Efter den flotte sejr rykker Lyngby op på ottendepladsen, mens HB Køge rykker en plads ned på 13.-pladsen.

In this article