Mæhle sikrer nordjysk point

Embed from Getty Images

Joakim Mæhle sikrede AaB et enkelt point i kampen mod formstærke FC Midtjylland.

Joakim Mæhle, 19, fik en hovedrolle da han i det 77. minut sikrede sin nordjyske klub, AaB, et enkelt point i kampen mod målmaskinen Marcus Ingvartsen og hans klub FC Nordsjælland. Netop FC Nordsjælland har været godt spillende på det seneste og har faktisk ikke tabt siden midten af september, men ligesom imod Brøndby, måtte de se sig nødsaget til det ene point.

Målmaskinen Marcus Ingvartsen fik i dag, fredag, scoret sit mål nummer otte i Alka Superligaen i denne sæson, men som sagt, måtte holdet se sig stoppet af et relativt sent mål af AaB-backen Mæhle. Forsvarsspilleren er kommet ind på førsteholdet i løbet af sæsonen og har fundet sig til rette dér, hvor han har præsteret stabilt nu over en længere periode.

Flere mål end Ingvartsens og derefter Mæhles fik vi ikke, desværre, og en anderledes underholdende kamp ender i en remis. 1-1 i Aalborg.

In this article