Malte Amundsen drømmer om A-landsholdet

HB Køges 18-årige stjernefrø, Malte Amundsen, er netop vendt hjem fra Schweiz, hvor han har været med U/19-landsholdet. Efter succesen der drømmer han om en gang i fremtiden at kunne repræsentere det danske A-landshold.

Det danske U/19-landshold imponerede for nylig i Schweiz, hvor det blev til to sejre over netop Schweiz. Èn af spillerne som imponerede var  den 18-årige forsvarsspiller Malte Amundsen fra HB Køge. Nu er Malte Amundsen kommet hjem igen, og turen til Schweiz har fået ham til at drømme.

Han udtaler til HB Køges hjemmeside:

– Den ultimative drøm er selvfølgelig at spille på A-landsholdet. Indtil videre passer det mig godt at spille på u19 landsholdet og i HB Køge. Jeg får meget spilletid i 1. division, og er godt tilfreds med min udvikling. Det er dog klart, at jeg skal spille på et højere niveau end 1. division, hvis jeg skal på A-landsholdet en dag.

Det er i denne sæson blevet til hele 12 kampe for Malte Amundsen i 1. Division, samt én i pokalturneringen. Malte Amundsen er altså gået hen og blevet fast mand på venstrebacken i HB Køge.

Næste kamp for Malte Amundsen og co. er en hjemmekamp imod Skive på søndag.

In this article