Mange mål og vildt comeback mellem FCN og Viborg i U/17-ligaen

FC Nordsjælland og FK Viborg spillede lørdag 3-3 i en spændende kamp i U/17-ligaen. Viborg var foran med tre, så nordsjællænderne leverede et vildt comeback.

FC Nordsjælland 3-3 FK Viborg
0-1 Emil Frederiksen (8)
0-2 Oliver Haurits (31)
0-3 Emil Frederiksen (42)
1-3 Oliver Tølbøll Rimmen (48)
2-3 Nikolai Frederiksen (53)
3-3 Nikolai Frederiksen (68)

Lørdag tog Viborg FKs U/17-hold den lange tur til Nordsjælland for at møde FC Nordsjælland U/17. FC Nordsjælland dominerede kampen fra kampens start. De sad på bolden, men de formåede dog ikke at få bolden ind. De sløsede alle deres chancer væk. Viborg var derimod rigtig effektiv. På to kontraangreb scorede Emil Frederiksen og Oliver Haurits grundet dumme boldtab fra FCN. Stillingen var dermed 0-2 ved pausen.

FC Nordsjælland fortsatte deres dominans i anden halvleg. De var dog langtfra skarpe, og bare to minutter inde i anden halvleg scorede Emil Frederiksen sit andet mål i kampen. På det tidspunkt så det rigtig sort ud for FC Nordsjælland. De havde ødelagt det for dem selv. De gav dog ikke op.

FCN begyndte at spille endnu bedre, de havde ikke mistet troen på point. De fik scoret ved Oliver Tølbøll Rimmen, da han bankede et hovedstød ind efter et flot indlæg. Bare fem minutter senere scorede Nikolai Frederiksen, da han lavede en “Robben” og trak ind i banen fra højre side. 2-3 og Nordsjælland var tilbage i kampen igen.

Efter 2-3-målet svømmede FCN i chancer, de formåede dog ikke at score på dem. Vi skal helt frem til det 68. minut, før det lykkedes. Nikolai Frederiksen scorede sit andet mål i kampen, og stillingen var nu helt lige! Nordsjælland fortsatte dominansen og i dommerens overtid, var Oliver Tølbøll en milimeter fra at afgøre kampen til FCNs fordel. Kampen sluttede 3-3.

Efter resultatet ligger FC Nordsjælland på en 7. plads med 11 point. Viborg er længere nede på en 12. plads med 6 point i 7 kampe. Alle hold har dog ikke spillet lige mange kampe, så stillingen viser ikke det helt rigtige resultat. Nogle hold har nemlig kun spillet seks kampe, mens andre har spillet otte. Viborg skal dog til at stramme op, hvis de vil væk fra bunden. Nordsjælland ligger sikkert i midterfeltet.

In this article