NK indskiftet i Ingvartsen-show

Embed from Getty Images

Danmarks U/21-landshold har allerede vundet deres U/21 EM-kvalifikationspulje, men det holdt ikke holdet fra at vinde med 3-0 i Bulgarien.

Marcus Ingvartsen, 20, scorede hattrick og Rasmus Nissen Kristensen, 19, blev skiftet ind i en dansk opvisning i det østeuropæiske. Bulgarien blev besejret med 3-0 og flere af de største unge danske talenter deltog i kampen.

Danmark har allerede vundet sin pulje i kvalifikationen til næste sommers U/21-EM i Polen, men alligevel skulle holdet fredag til Bulgarien og spille en på papiret ligegyldig kamp. Men selvom at det også derfor var en træningskamp, sparede landstræner Niels Frederiksen ikke på sine stjerner.

En af dem hedder Marcus Ingvartsen og han alene sørgede for en dansk sejr med sine tre scoringer. I det store billede er det jo hele holdet der hjælper til på banen, men man må altså bare tage hatten af for den 20-årige FC Nordsjælland-topscorer.

Også de to FC Midtjylland-talenter Mikkel Duelund, 19, og Rasmus Nissen, 19, var med på bænken. Sidstnævnte fik endda også lov til at tage del i løjerne på den bulgarske græsplæne, imens at Duelund trods sine ret så positive optrændener på det seneste, måtte sidde hele kampen på bænken.

Med sejren kan Danmark U/21 rejse hjem med endnu større selvtillid, end de måske allerede havde og vender dermed tilbage til deres respektive arbejdspladser.

In this article