OB-U/19 skal til nordisk mesterskab

OB’s U/19-mandskab er klar til det uofficielle nordiske mesterskab for U/19-hold. Kvalifikationen blevet sikret gennem holdets flotte resultater i efterårets U/19-Liga. OB og FC Midtjylland har sikret sig de to danske pladser ved at opnå det højeste pointgennemsnit.

Turneringen består af to hold fra Danmark,  tre norske og tre svenske deltagere. De otte klubber skal kæmpe om mesterskabet over to weekender i Göteborg, Sverige.

Det sker i weekenden den 11.-13. november og i weekenden 25.-27. november, hvor der spilles indledende kampe fredag og søndag i den første weekend samt om fredagen i den anden weekend, inden der er placeringskampe søndag den 27. november

OB kender endnu ikke til deres modstandere i den indledende pulje, da de svenske og norske deltagere endnu ikke er fastlagt.

In this article